Здравейте, аз съм Светлин Георгиев и съм основател на фирма ЕТИОС ЕООД, създадена през 2012 година. Идеята за отделянето ми на пазара като нов предприемач се появи, в следствие на дългогодишния ми опит, натрупан в сферата на строителството. 

 

От момента на откриването на компанията, до днес, ние работим с квалифициран, сплотен и опитен колектив, които допринасят ежедневно за развитието на потенциала на фирмата. Благодарение на усилената работа и любов към професията, реализираме все по-мащабни и креативни обекти. 

 

От 2020 година стартирахме с бранда Vipfasadi.bg, зад който смело можем да заявим, че стоят пълни професионалисти, готови да откликнат на Вашите предпочитания за визията на сгради и постройки. Поехме пътя на това ново предизвикателство, защото желаем да покажем на нашия кръг от клиенти, че иновативните решения в областта на фасадните решения са революция, която си заслужава инвестицията. 

 

Основната дейност на компанията е съсредоточена в проектирането, производството, доставката и монтажа и на цялостни фасадни решения за жилищни и промишлени сгради. В съвременния свят на архитектурата преобладават множество избори за външния вид на фасадата, но ние  се открояваме, защото работим с луксозни серии материали от висок клас. Те допринасят за реализирането на уникални екстериори, които умело привличат погледите. 

Мисия и цели

 

Ние се стремим към перфектния облик на външното оформление на всяка сграда, независимо от нейното приложение и мащаби. Знаем, че клиентите ни имат високи изисквания както в проектирането, така и в изпълнението, поради което предлагаме възможност за комплексна услуга за Вашата фасада и екстериор

 

Най-важното за нас, в което се заключва и мисията ни, е да се чувствате комфортно, че сте оставили външното оформление на сградата си в сигурни ръце. Уверяваме Ви, че ще се съсредоточим във всеки елемент, до изпипване на най-малкия детайл. Всеки етап на работа изисква специално внимание, на който ще погледнем с висок професионализъм!

Нашите клиенти - Вие сте важни за нас!

 

Благодарим на нашите клиенти за доверието, което получаваме след всеки реализиран проект. Затова непрекъснато полагаме  усилия да се усъвършенстваме и да бъдем в крак с иновациите и тенденциите в бранша.  Технологиите с променят, но ние ги следваме и винаги ще можем да Ви предложим най-актуалните архитектурни решения. 

 

Благодарение на натрупания опит в сферата, нашата компания реализира успешно редица проекти в областта на жилищното и промишлено строителство. Нашите сгради са впечатляващи, защото фасадата е интересна, модерна и стилна. Видовете фасади могат да бъдат много различни, но ние можем да Ви предложим уникално красиви акценти с изключително ценни качества, като здравина, устойчивост и перфектна изолация. 

Цени

Като едни от лидерите на пазара, ВИП ФАСАДИ могат да Ви предложат конкурентни цени и бързо обслужване. Работим с модерни и съвременни технологии, с които можем да Ви дадем конкретни срокове за изпълнение на всяка наша услуга. Направете запитване относно проектиране, изработка и монтаж на висококачествени вентилируеми фасади, стъклени фасади, дограма, стъклени козирки и парапети. 

 

Ще отговорим на очакванията Ви и ще изпълним възложените задачи, като направим максималното за постигане на желаното от гледна точка на разходи, дизайн и време. Всички материали, с които работим, както и монтажа на фасадата, са с изключително високо качество. 

 

Гарантираме Ви сграда с дълъг живот и външен вид, който не губи своята привлекателност през годините!

 

 

 

Потърсете ни! Ще подходим с персонално отношение към Вашия проект! Можем да посрещнем и най-смелите Ви очаквания - Vipfasadi.bg работи изцяло във Ваш интерес! 

Поискай Оферта
още сега!
Поискай Оферта